A Sony mintha direkt hagyná figyelmen kívül a Bloodborne-t!

A FromSoftware játéka hiába jelent meg már kilenc éve PlayStation 4-re, úgy tűnik, hogy a japán stúdió mellett a Sony sem akar nagyon foglalkozni a Bloodborne-nal, de legalább a fejlesztőknek van jó kifogása erre az Elden Ring DLC-je miatt.

 

A PlayStation Studios több remek AAA exkluuzív játékot hozott össze az utóbbi évek során, és most ezzel kapcsolatban a Sony arra kíváncsi, hogy kinek melyik játék a kedvence. Egyfajta közönségszavazás-bajnokságot indított a cég a Twitteren kieséses rendszerrel. Ez a lépés érthető, hiszen egyrészt több interakció van a közösségi felületen, másrészt pedig ezzel a Sony fel tudja mérni, hogy mely játékok iránt van nagy érdeklődés, és mely címeket felejtette el az utóbbi évek során a közönség.

De egy játékot maga a Sony is mintha elfelejtett volna. A listájuk sehol nincsen ott a Bloodborne! A FromSoftware játéka nem volt rossz (ha csak a 2015-ös PS4-exkluzív játékokat nézzük, akkor a Bloodborne utcahossznyi előnnyel bírt a The Order: 1886 előtt), és a közönség is kifejezetten szerette a Souls-műfaj egyik legjobb játékát, emiatt pedig teljesen érthetetlen, hogy a „kékek” mégis hogyan hagyhatták ki a listájukról. Oké, hogy tizenhat játék van, és az is rendben van, hogy szinte mindegyik belsős fejlesztés, de van ott egy kivétel is.

A kivétel ugyanis a Demon’s Souls Remake. Ezt a Bluepoint Games a Sony Interactive Entertainment Japan Studioval közösen hozta össze, és ez volt a PlayStation 5 egyik nyitócíme (és a sikerek után a Bluepointot a Sony felvásárolta). A Japan Studio azóta be lett zárva, és a Demon’s Souls eredetileg a FromSoftware játéka volt PlayStation 3-ra. Csak nem azért hagyták ki a listáról, mert nem akartak egy stúdiótól egynél több játékot? Vagy talán a felvásárlás miatt tették ezt be a listára a Bloodborne helyett?

Akármi is a válasz, a közönség nem vette jó néven, hogy lemaradt a Bloodborne a listáról…

Forrás: PushSquare,

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu