Splinter Cell Remake: végre be fogja mutatni a Ubisoft a játékmenetet?!

Sam Fisher visszatérésére évek óta várunk (ugyanis a Ghost Recon-féle mellékszereplés nem tekinthető annak), úgyhogy a francia kiadó végre eljuthatott oda, hogy a játékot be is mutassa a közönségnek évekkel annak bejelentése után.

 

A Splinter Cell Remake-en a Ubisoft Toronto dolgozik. A stúdió Facebook oldalán a profilkép és a header (fejléckép) is módosítva lett, és ezt a Twitteren @MauroNL osztotta meg. Előbbinél a zöldes árnyalat miatt éjjellátó szemüvegre gondolhatnánk, ami Sam Fisher ügynök egyik jellegzetes eszköze, de a header mindent elmond. Három zöld fény, és pont ugyanolyan alakzatban, ahogy Sam szemüvegén látni lehetett már több mint két évtizede. Szóval ez egyértelműen arra utal, hogy a stúdió valamilyen bemutatóra készül a Splinter Cell Remake kapcsán.

A Splinter Cell Remake-et már több mint két éve, hogy bejelentette a Ubisoft, ugyanis 2021 decemberében hallottunk róla hivatalosan először. A játék a Snowdrop Engine-en fut majd, és egy 2022-es álláshirdetés szerint a történetet újraírták és modernizálták a modern közönség számára. Szóval a sztoriba belenyúlt a francia kiadó, de a játékmenet ugyanolyan lineáris lesz, amilyen az eredeti volt, így nem kell attól tartani, hogy rögtön valami nyílt világút kapnánk a Ubisofttól (ők erőltetik ezt a stílust…).

„Az első Splinter Cell-játékot alapul véve újraírjuk és aktualizáljuk a történetet a mai közönség számára. Szeretnénk megtartani az eredeti játék szellemiségét és témáit, miközben felfedezzük a karaktereinket és a világot, hogy hitelesebbé és hihetőbbé tegyük őket. A Ubisoft Toronto forgatókönyvírójaként csatlakozhatsz a narratív csapathoz, és segíthetsz megteremteni egy koherens és meggyőző narratív élményt a Splinter Cell-rajongók új közönsége számára,” írta tavalyelőtt az álláshirdetés.

A Splinter Cell Remake-et talán a Ubisoft Forwardon láthatjuk működésben. A francia cég nemrég erősítette meg, hogy az E3 időszakára időzítve, június 10-én Los Angelesből jelentkezni fog egy Ubisoft Forwarddal, így hiába marad el az E3, a helyszín és az időpont nem fog változni.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu