Stellar Blade: egy hétvége nem lesz neki elég!

A Shift Up (ami több embert is keres egy harmadik projekthez; erről a minap szó volt a hírekben) játékáról megtudtuk, hogy mennyi idő lesz végigjátszani, és nem nagyon kell tartani attól, hogy a Dragon’s Dogma 2 példáját kövesse a Stellar Blade.

 

Kim Hyeong-tae, a Stellar Blade rendezője, illetve Lee Dong-gi, a technikai igazgató több ázsiai publikációnak adott mostanában interjút, és így több részletet is megtudtunk a Stellar Blade-ről, aminek demóját már néhány napja elérhetünk a PlayStation Store-on. A végigjátszás (ha csak a fő küldetéseket teljesítjük) kb. 25 órát vesz igénybe, úgyhogy 2-3 nap alatt ezt nem fogjuk tudni lezavarni, hacsak nem napi nyolc órát szánunk a Shift Up játékára.

Viszont ha minden mellékküldetést és gyűjtögethető tárgyat fellelnénk, akkor ez az időtartam minimum 30 óra lesz, de akár 50 órát is eltölthetünk a Stellar Blade-del. A végigjátszás után megnyílik a hard nehézségi fokozat, de New Game+ nem lesz a megjelenéskor, bár a fejlesztők arra utalnak, hogy a későbbiekben NG+ is lesz a játékukban. De mi a helyzet a monetizációval? Nem terveznek mikrotranzakciókat, kivéve, ha crossover tartalmakról (főleg kosztümökről) lesz szó. Arról még nem határoztak, hogy lesznek-e jelentős DLC-k, de az ingyenes frissítések és új kosztümök, amiket a többi, a Sony által kiadott játékban is látni, itt is gyakori lesz.

„A DLC-k megjelenését még nem határoztuk meg, de ingyenes frissítések, például további kosztümök készülnek. Itt szeretnénk tisztázni, hogy a Stellar Blade a csomag megvásárlásának költségén kívül nem igényel semmilyen további kiadást, amiről a játékosok ne tudnának. Az egyetlen kivétel, ha egy másik cég IP-jével készítünk kollaborációs kosztümöt, az az összeg díj ellenében értékesíthető,” mondta a Shift Up.

Több japán fejlesztő is érdeklődik az április 26-án PlayStation 5-re megjelenő Stellar Blade iránt. Például Taro Yoko, a NieR alkotója figyelemmel követi a játékot, és nemrég Kojima Hideo is találkozott Kim Hyeong-tae-vel. 2B a Stellar Blade-ben? Ésszerűnek tűnik…

Forrás: WCCFTech, Ruliweb, 4Gamer,)

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu