Dragon’s Dogma 2: a Capcomnak nincsenek helyén a prioritásai!

A játék továbbra sem rendelkezik megfelelő teljesítménye, de ez mintha nem érdekelné a japán kiadót, mert inkább arra koncentrálnak, hogy tartalmilag frissítsék a Dragon’s Dogma 2-t, holott a közönség szerint nem fut valami jól a játék az eddigi patchek ellenére sem…

 

A Twitteren közölte a Capcom, hogy a hónap során egy újabb frissítés jön további javításokkal és finomhangolásokkal. Kevésbé lesz gyakori a dragonplague fertőzés, ami ha bekövetkezik, akkor a gyalogosaink (pawnok) ezt jobban kimutathaóan foják magukban hordozni. Például a szemeik jobban fognak világítani. Az állapotjelző, bolti képernyőkön lehetőség lesz arra, hogy az Arisen és a gyalogosok arcára rá lehessen zoomolni. Kijavítottak és módosítottak pár dolgot a minitérképen. Például a már kinyitott kincsesládák nem lesznek már láthatóak rajta.

A gyalogosok viselkedését és párbeszédét módosították. Eddig hiba volt, hogy néha nem lehetett pacsizni velük, ez a bug megszűnt. Már arra sincs panasz, hogy nem mutatnak irányt nekünk, holott ezt felajánlják. Kevésbé hajlamosak arra, hogy leessenek a szakadékokba. Néhány szövegüket ritkábban ismételgetik, és a körülményekhez megfelelőbb megnyilvánulásaik vannak. Néha a harcokon kívül nem szólaltak meg, de ezt a bugot kijavították, és volt egy olyan bug is, hogy a fő gyalogos a kisegítők szövegét mondta. A gyalogosok hajlamosabbak lesznek a segítségnyújtásra, ha az Arisen erre kéri őket, miközben az ellenfelek lefogják őt. A gyalogosok kevésbé javasolják a felvételüket, miközben a mezőn tartózkodunk. A követős, megcédős küldetésekbe is belenyúltak, és nem fognak sikertelennek tűnni, amikor a karakterszerkesztőt használjuk közben. Nem zárnak dutyiba, ha városon belül küzdünk szörnyekkel. A kiakadások és lefagyások ritkulnak, és a bugfixálás sem maradt ki.

 

 

A válaszok közül kettőt emelnénk ki, amit elsőnek dobott a Twitter. Az első azt mondja, hogy a konzolokon (PlayStation 5, Xbox Series) a teljesítményre kihegyezett grafikus módot szeretné. A második pedig azt írta, hogy „Mi van? Először javítsátok ki a teljestményt!”. Van, aki szerint hihetetlen, hogy a teljesítménnyel még mindig nem foglalkoznak, más pedig azt kérdezi: a PlayStation 6-ra várjon, hogy 60 FPS-sel játszhasson…?

 

 

Erre csak annyit mondanánk a Capcomnak, hogy kissé hülye megközelítés.

Forrás: WCCFTech (https://wccftech.com/dragons-dogma-2-next-patch-performance/)

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu