Escape From Tarkov: bocsánatkérés és beadott derék

A Battlestate Games megjárta a poklot a hétvégén, miután először bevezettek egy még drágább verziót a játékból (levátva az előzőt), másrészt pedig emögé pakoltak egy PvE játékmódot…

 

A PvE mód a fejlelsztők szerint nem DLC, de lényegében mindenki más ennek ellenkezőjét állítja. Most viszont a stúdió beadta a derkát: aki a korábbi drága verziót, a 150 dolláros Edge of Darkness Editiont vásárolta meg az Escape From Tarkovból (ami „minden jövőbeli DLC-hez” hozzáférést biztosít), szintén megkapja majd ezt a módot, aminek szerverkapacitási hiánya is van (akkor miért vezették be ennyire korán? csak nem mohóságból?).

A játék subredditjén a stúdió igazgatója, Nikita Buyanov azt írta, hogy sajnálja, hogy a rajongók és a közösség így érez, és ez a negatív reakció a jövőbeli döntéseikre is hatással lesz. Az Edge of Darkness verzióval rendelkező játékosoknak nem kell fizetnie a PvE módért a korai hozzáféréses időszak alatt, és időkorlát sem lenne. A szerverekhez viszont hullámokban férhetnek hozzá a szerverkapacitási hiány miatt. Ha az Escape From Tarkov eléri az 1.0-t, akkor modtámogatást is kap a PvE mód.

Az új drága verzió, a 250 dolláros Unheard Edition továbbra is értékesítve lesz, ahogy a frissítési csomagok is az olcsóbb verziókról. A Battlestate Games további kedvezményeket is biztosítani fog az Edge of Darkness verziót megvásárló játékosoknak, és eltávolítják az eddig tervezett, kissé megosztó „preferált matchmaking” javaslatot. A patcheken, az új tartalmakon és az eseményeken továbbra is dolgoznak, és a játék 1.0 verziójának elérése ezek után is cél marad a stúdió számára.

 

More feedback
byu/trainfender inEscapefromTarkov

 

De ehhez az egészhez hat napi kritika kellett a közönségtől, és sokan azt emelték ki a Discordon, hogy Buyanov azt mondta, hogy „sajnálom, hogy így éreztetek”, nem pedig azt, hogy „sajnálom, hogy ezt a rossz dolgot megtettük”. Ettől függetlenül eképesztő, hogy közel 100 ezer forintot kérnek el az Escape From Tarkov Unheard Editionjéért, holott a játék több mint hat éve van bétában…

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu