Destiny 2 – Mi várható a 10. seasonben?

Destiny 2 – Az alábbiak között sok a spekuláció! A Bungie nem adott ki semmiféle előrejelzést, hogy mi lesz. Szóval kéretik óvatosan kezelni az alábbiakat, bár azért jó pár dolog eléggé biztosnak látszik. Egy számot oda teszek mindenhová, hogy mekkora a valóság / fikció alapja, azaz ha 10/10 akkor tuti benne lesz a játékban, ha 1/10 akkor csak én találtam ki.

 

Eljő a Fractaline gyűjtögetés vége?

 

Az Osiris által felállított Obeliskekbe pakolták be a játékosok milliárd számra a Fractaline -t. Eddig összesen több, mint 6 MILLIÁRD fractaline került be (volt olyan játékos, aki 962 900 fractaline-t dobott be a közösbe), sőt, a végső szám majd a 9,7 milliárd lesz, amely lehet, hogy már ennek a cikknek a megjelenésekor meg is van. Ettől függetlenül a Bungie megígérte, hogy a már összegyűjtött cuccokat nem kell kidobni, fel lehet majd használni, szóval a vége nem a véget jelenti. Ettől függetlenül az Empyrean Alapítvány (bármi is legyen az) megkapta a magáét, tehát a 10. seasonben az az esemény, amiről csak spekulációk vannak eddig, az meg fog történni, mert összedobtuk az árát!

PVP season lesz (9/10)

 

Az eléggé biztosnak látszik, hogy a PVP -re rá fog erősíteni az új season. Az, hogy ez mit jelent, nem tudni, de sok dolog várható az egymás elleni harcos küldetésekben, és azok közül is főleg a Crucible -ben. Természetesen ez érinteni fogja az Iron Bannert is.

Hogy ez miért látszik biztosnak? Azért, mert a 11. seasonben szinte biztos, hogy nagy kataklizma történik majd és olyan éghajlat változás lesz, amelyet a földön még nem láttak (a XXI. században sem :)) Szóval a következő season inkább történet és PVE lesz, valamint a PVP szerelmesei az utóbbi időkben nem sok újat kaptak a PVE változások közben.

Iron banner bow (8/10)

 

Már az előző seasonben is sokan várták a Point of the Stag íjat. A Bungie rossz híre az volt, hogy csak a kilencedikben lehet majd megszerezni, aztán több okból is tovább halasztották a megjelenést. Ebből kifolyólag ez az íj a 10. seasonben fog bekerülni az Iron Bannerbe. Így Lord Saladin, aki kb 4-5 alkalommal ad küldetéseket, a következő alkalommal már valószínűleg (nem akarom elkiabálni) fel fogja ajánlani az íjhoz tartozó küldetést, vagy majd eshet az engramokból, amelyeket tőle lehet megszerezni jelvényért.

Hogy miért is várnak rá ennyien? Nehéz megmondani, az új egy Legendary íj lesz, amely vorpal weapon, archer tempo, natural fletching és egyéb finomságokkal jön, de nem lesz semmi olyan extrája, ami miatt jelenleg nagyon vágynék rá. Ettől még lehet, hogy mégis megéri majd az öldöklést, de ha külön menni kell érte, nem biztos, hogy én elindulok érte (na jó, nagyon szép íj lesz, ha minden igaz, szóval azért csak elmegyek majd érte, szép lesz a falon! :)).

A kardok kapnak egy nagy buffot (9/10)

 

A kardokat elég mostohán kezeljük. Egy kezemen meg tudom számolni, hányszor láttam valakit karddal harcolni mondjuk Crucible ben, vagy Gambiten. Pedig értő kezekben nagyon brutális fegyverek lehetnek. A következő, 10. seasonben a kardok erősítettek lesznek, épp ezért az eddig már beszerzett pengéinket épp ideje elővenni és hadakozni velük kicsit, mert sok vutang harcossal fogunk találkozni a következő hónapokban.

Az összes auto riffle is kap buffot, de erről keveset tudni még, csak rebesgetik, szóval lehet, hogy igen, lehet, hogy nem. Meglátjuk.

Osiris a Marson (10/10)

 

A legutóbbi frissítések között volt egy, amelyben a bevezető videóban Osiris beszélget Rasputinnal, azaz bement a nagy kocka belsejébe és ott… vége is volt a videónak. Az biztosnak látszik, hogy lesznek új Corridors of Time útvonal kódok, amelyeken végig mehetünk majd. A kocka című film alapján kitalált kódrendszeres labirintust elég sokan szerették még úgy is, hogy valójában nagyon sok dolgot nem lehetett érte kapni (egy nem túl jó fegyver esett csak eddig). De Osiris lehet majd a 10. season PVE szálának főhőse. Amely ráadásul valószínűleg a Marson fog játszódni. Remélem (ez már 1/10), hogy a Mars kivirágzik és az első éghajlatváltozást ott vehetjük majd észre vagy új helyszínek jelennek meg. Meglátjuk.

A fentiekhez fontos tudni, hogy ezek azért még akkor is csak fikciók, ha 10/10 -et írtam rájuk, mert a Bungi a régi Blizzard hagyományokat vette át, azaz nem árul el semmit hivatalosan a közelgő tartalmakról, amely valljuk be, nagyon jó döntés. Ráadásul a lista nem teljes. Ha megtudok valami újat, írok még egy cikket.

-MORiARTY-

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu