Így szerezheted meg a Horizon Forbidden West: Burning Shores előrendelési bónuszait

A Horizon Forbidden West, a Horizon Forbidden West: Burning Shores új DLC-je különleges jutalmakat kínál azoknak, akik előrendelik. Mutatjuk, hogyan tudod megszerezni őket.

 

A Horizon Forbidden West egy sikeres akció-kalandjáték a PS4-re és a PS5-re, amelyben Aloy egy poszt-apokaliptikus világban küzd a gépekkel és az emberekkel. A játék első DLC-je, a Burning Shores április 19-én jelent meg, amely egy új területet nyit meg a játékosok számára, ahol Aloy egy új fenyegetéssel szembesül.

A Burning Shores DLC kizárólag PS5-re érhető el, és azoknak, akik előrendelik, különleges bónuszokat kínál. Ezek a következők:

  • Blacktide Outfit: Egy fekete és arany színű páncélzat, amely növeli Aloy sebzését és védelmét.
  • Blacktide Spear: Egy fekete és arany színű lándzsa, amely növeli Aloy sebzését és kritikus találatának esélyét.
  • Blacktide Focus: Egy fekete és arany színű Fókusz, amely segít Aloy-nak felderíteni a környezetét és az ellenségeit.
  • Blacktide Shield-Weaver: Egy fekete és arany színű pajzs-generátor, amely védelmet nyújt Aloy-nak a támadások ellen.

Ezeket a bónuszokat akkor tudod megszerezni, ha előrendeled a Burning Shores DLC-t a PlayStation Store-ban. Ha már megvetted a Horizon Forbidden West alapjátékot PS5-re, akkor csak 19.99 dollárba kerül a DLC. Ha még nem vetted meg az alapjátékot PS5-re, akkor 79.99 dollárért megkaphatod együtt az alapjátékkal és a DLC-vel.

Ha megszerezted az előrendelési bónuszokat, akkor ezeket így tudod használni:

  • Blacktide Outfit: A Burning Shores DLC elején találsz egy ládát, amelyben benne van az öltözet. Csak vedd fel, és máris használhatod.
  • Blacktide Spear: A Burning Shores DLC elején találsz egy ládát, amelyben benne van a lándzsa. Csak vedd fel, és máris használhatod.
  • Blacktide Focus: A Burning Shores DLC elején találsz egy ládát, amelyben benne van a Fókusz. Csak vedd fel, és máris használhatod.
  • Blacktide Shield-Weaver: A Burning Shores DLC közepén találsz egy rejtekhelyet, amelyben benne van a pajzs-generátor. Csak vedd fel, és máris használhatod.

A Horizon Forbidden West: Burning Shores DLC egy izgalmas kiegészítés a játékhoz, amely új kalandokat és kihívásokat tartogat Aloy számára. Ha szeretnéd élvezni ezeket a kalandokat stílusosan, akkor ne habozz előrendelni a DLC-t, és megszerezni az előrendelési bónuszokat.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu