Spider-Man és Uncharted film dátumok: ide-oda tologatja a Sony!

MOZI HÍREK – Lassan a kabarészint, amit a Sony a különféle filmjei (és játékai) megjelenési dátumának tologatásával művel!

Tom Holland jelenleg valószínűleg egyszerre élheti meg most karrierje csúcs- és mélypontját, hiszen a Spider-Man Idegenben folytatása és az Uncharted film egyaránt készülőfélben vannak, viszont a koronavírus miatt ide-oda tologatják ezeket.

Először kezdjük az Uncharted film viccesebb… előrehozásával! Igen, jól olvastátok: miután már egyszer eltolták október 8-ra, most valamelyik Sony Pictures fejes kitalálta, hogy MÉGIS egy korábbi dátumra hozzák vissza: egészen konkrétan július 16-ra! Így a Tom Holland által alakított fiatal Nathan Drake kalandjait a nyári 2021-es szezonban nézhetjük majd meg. Hogy a Sony részéről ez most „kincstári optimizmus”-e és tartani tudják-e a dátumot, persze majd kiderül.

A másik Tom Holland-féle Sony film pedig a következő Spider-Man, amely viszont 2021. július 16-ról 2021. november 5-re vándorolt, ahol korábban a Doctor Strange in the Multiverse of Madness című film volt tervbe véve, amelyet azonban most 2022. március 25-re toltak el.

Itt vagytok még? Tudjátok még követni? Jó, akkor most ideszúrok még egy dátumváltoztatást! Az Irány a Pókverzum! animációs filmnek is készül egy folytatása, amelyet pedig az eredetileg betervezett 2022. április 8. helyett október 7-re raktak át tehát… egynap az eddig tervezett Uncharted-film elé!

Kíváncsian várjuk, milyen dátumot fog még mikorra áttolni a Sony, hiszen nemrég írtunk a Venom 2, illetve a Morbius dátumának eltolásáról is!

Forrás: Movieweb

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu