Képregényben olvashatunk majd a Batman Arkham Knight előzményéről

A Rocksteady, a Warner Bros és a DC Comics sajtóközleményben jelentette be, hogy a Batman Arkham Knight megjelenése előtt egy külön sztoriban mesélik el a Batman Arkham Knight előzményeit, hogy ezáltal a játék eseményei egyértelművé váljanak.ps4pro.eu_batman_2A képregény sztorija a Batman Arkham City után játszódik majd, amikor bár Bruce Wayne megfáradtan a sebeit nyalogatja és már meg van róla győződve, hogy teljesen megszabadította Gotham városát a gonosztól, azonban – ahogy az várható – váratlanul előbukkan egy újabb rém, méghozzá nem más, mint az Arkham Knight, aki persze ismét káoszt okoz a városban.

A képregény sztoriját Peter J. Tomasi írja és a képeket pedig Viktor Bogdanovic rajzolja. Az első album pedig március 11-én kerül a boltokba, méghozzá mindjárt kétféle borítóval, amelyek közül az egyiket Dan Panosian, míg a másikat Gary Frank készíti.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu