PS4-re is megjelenhet a Titanfall 2, nyolcmillióan Titanfalloztak eddig

Újabb részletek láttak napvilágot a Titanfall 2 fejlesztéséről, egy interjúban, amelyet Vince Zampella Game Informer-nek adott. Zampella többek között is elmondta, hogy eddig 8 millió játékos próbálta ki a Titanfallt, továbbá a játék és a fejlesztők jövőjéről is beszélt.

ps4pro.eu_Titanfall_2

Pontos eladási adatokkal ugyan nem szolgált, viszont az említett 8 millió játékos szerinte kitűnő eredmény ahhoz képest, hogy az elsődleges platformjuk, az Xbox One mennyire friss volt még a megjelenéskor. (Halkan tegyük hozzá, hogy a játék PC-re is megjelent…)

Zampella szerint a DLC-k is szép sikert arattak, leginkább az utolsó, a Frontier’s Edge talált be a játékosoknak. November végén egyébként már közölt adatokat a Respawn, akkor még 7 millió játékosról beszéltek, ebbe a számba belekerültek azok is, akik ingyenes próbahétvégén játszottak.

ps4pro.eu_Titanfall_3

Bár hivatalos bejelentés még nincs, de a Respawn minden bizonnyal fejleszti már a Titanfall folytatását is. A sorozat jövője kapcsán Zampella annyit említett még meg, hogy egyáltalán nem biztos, hogy a folytatás Origin-, illetve Microsoft-exkluzív marad. Így tehát a korábbi szóbeszédek, amelyek szerint a Titanfall 2 már PS4-re is elkészül, igaznak bizonyulhatnak.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu