PS4 Kínában: vasszigor! A legjobb játékok hiányoznak rá!

Még mindig nehéz helyzetben van az, aki Kínában szeretne kurrens generációs konzolt vásárolni – itt nem az árra gondolunk első sorban. Mind az Xbox One, mind a PlayStation 4 erősen játékhiányban szenved, hiszen míg a Microsoft konzoljához tíz, addig a Sonyéhoz mindössze hat játékot lehet beszerezni, ráadásul többnyire cenzúrázott verziókban!

ps4pro.eu_news_previews_reviews_and_more!_chinese_ps4_2

Aki Killzone-ozni, GTA-zni, Call of Duty-zni, Battlefield-ezni, vagy Bloodborne-ozni akar, hivatalosan (!) nem veheti meg ezeket a játékokat, hacsak nem szürkepiacon, vagy esetleg Hong Kongban szerzi be őket – ha lebukik az illető, pénzbírságot kap, illetve elkobozzák a játékát és konzolját egyaránt!

Mivel a PlayStation 4-nek nincsen régiózára, ez a módszer működik, bár a Store és az online lehetőségek továbbra is limitálva vannak…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu