Shenmue 3: mégsem lesz elég a Kickstarter pénz?!

Az idei E3 egyik meglepetés-bejelentésének gondoljuk a Shenmue feltámadását. Ezzel mások így is vannak, olyannyira, hogy pénzt is áldoztak arra, hogy a Shenmue 3 elkészüljön, mivel Yu Suzuki – a franchise atyja – a játékosok segítségét kérte a projekt megvalósulása érdekében.

ps4pro.eu_news_previews_reviews_and_more!_shenmue_3_1

Jelenleg négymillió dolláron is túl jár már a Shenmue 3, amely az eredetileg kértnek már a duplája és még két hét van a határidőig, így minden esély megvan arra, hogy eme kampány a végén már 5 millió dollárt is összelapátoljon.

Ezzel egy probléma van: ez kevésnek tűnik. A Shenmue 2 ugyanis 70 (nem elírás, hetven az!) millió dolláros büdzsével készült el úgy, hogy ez már majdnem másfél évtizede volt! Persze, lehet, hogy végül a Sony besegít a játék elkészülése céljából (nem csoda, ezt a Street Fighter V-nél is meglépte és az is PlayStation 4-re és PC-re érkezik), csak kérdéses, hogy végül mennyi fog kelleni. A megjelenés legkésőbb 2017 végén esedékes, szóval ki tudja, talán a Sony a nyereségéből fog leosztani Suzukiéknak valamit…?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu