Namco: No para, a Tekken X Street Fighter még mindig készül!

2010-ben meglepő bejelentéssel lépett elő a Bandai Namco és a Capcom: egymásnak ugrasztják a két cég verekedős játékainak karaktereit, mégpedig mind a ketten saját interpretációjukban. A Capcom 2013-ban be is mutatta a Street Fighter X Tekkent, de a Bandai Namco még mindig nem adta ki a Tekken alapjaira épülő Tekken X Street Fightert. Ezzel kapcsolatban a Tekken producere, Katsuhiro Harada nyilatkozott a japán Famitsu magazinnak.

ps4pro.eu-news-previews-reviews-and-more!-tekken-x-street-fighter-2

„Ezt már egyszer mondtam korábban, de a fejlesztésben már eléggé előrehaladott állapotban vagyunk. Úgy tűnhet, hogy még el sem kezdtük a fejlesztést, de a karakterlistát már jó ideje elhatároztuk. Be is fejeztük a polygonmodelleket és a mozdulatokat.” – nyilatkozta Harada. Viszont szinte biztos, hogy ő is inkább a Tekken 7-et hegeszti, mivel a Capcom is a Street Fighter V-ön dolgozik most. Talán jövőre már láthatunk játékmenetet is a 3D-s Tekken X Street Fighterből. A Street Fighter X Tekken kétdimenziós volt, úgyhogy ebben is lesz eltérés.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu