Final Fantasy XII: Készülne egy port/remake? [VIDEO]

A Pennsylvania állam Pittsburgh városában megtartott Distant World rendezvényen egy karmester egy bizonyosan meglepő nyilatkozatot tett: Arnie Roth szerint ugyanis egy Final Fantasy XII HD remake-en dolgozik a Square Enix! Nocsak, erről ők még semmit sem mondtak, szóval ezt minden bizonnyal a Gamescomon jelenthetik be… vagy talán a Tokyo Game Show-n. (A meglepetés erejét ezzel mondjuk sikerült Mr. Rothnak elrontania, de azért köszönjük az infót!)

Ez nem tűnik kamunak, mert sikerült erről a bejelentésről videót is feltölteni! Ha ő mondja, akkor valamit tudhat: elvégre karmesterként esélyes, hogy már szerződtek a Square Enixtől, hogy rögzíten néhány felvételt, amelyeket ő vezényelt le. De ezen felül személyesen is megkérdezték Arnie Rothot és Hitoshi Sakamotót (ő a FF XII egyik zeneszerzője volt még 2006-ban, szóval újabb belsős illetőről beszélhetünk), akik erre azt mondták, hogy nem nagyon beszélhetnek a Final Fantasy XII-ről, bár az előbbi úr hozzátette, hogy „be fog következni”.

Úgyhogy nincs más hátra, mint várni a hivatalos megerősítést a Square Enixtől – úgy tűnik, hogy most minden Final Fantasy részt újra gyúrnak: VII, X/X-2, Type-0, XII? Gyanús, hogy ebből szeretnének kasszírozni.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu