[GC] Mad Max: Nézzünk be az erődítmények mögé! [VIDEO]

A Mad Max-szal még mindenki jól járhat: az Avalanche Studiosnak is remek felfrissülés lehet a Just Cause franchise fejlesztése mellett a poszt-apokaliptikus autós lövölde fejlesztése, a Warner Bros. Interactive újabb kasszasikerből veheti ki a részét kiadóként, míg mi, játékosok nem maradunk hoppon szeptember elején, ha esetleg a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain nem lenne egy általunk preferált játék.

Az új trailerben az erődítmények kerülnek bemutatásra. Hát na, meg kell védeni magunkat és társainkat a betörőktől és rongálóktól. Max számára eme erődítmények fontos szerepet játszanak majd a történet felgöngyölítésében, de ehhez lesz Gutgashnek, Pink Eyenak és Deep Friahnak is egy-két keresetlen szava. (Hát pláne még a Wasteland uralkodójának, Scrotusnak!)

Ezen felül néhány új kép is érkezett, ezeken megfigyelhetünk egy homokvihart (a sivatagias környezetben ez természetes), de egy csatát is láthatunk, illetve magát a Magnum Opust. Remek, remek – mi már tépjük a centiket. Szeptember elsején a fél szerkesztőség Big Boss, a másik fele pedig Mad Max felé fog lépni. (Ha esetleg nem leszünk nagyon aktívak, az ezért lesz!)

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu