[GC] Dark Souls III minden mennyiségben [VIDEO]

A From Software játékáról nem nagyon beszéltünk mostanában, de a Gamescomon nagyon beindult a gépezet a Dark Souls III-mal kapcsolatban annak ellenére, hogy legkésőbb a TGS-en is, de be fogják még jelenteni, hogy a PS4-exkluzív Bloodbornehoz is készül egy kiegészítő. Ez azért nem állítja meg a japán fejlesztőket abban, hogy 2016 első felében megjelenjen PS4-re, Xbox One-ra és PC-re egyaránt a Dark Souls III – még nincsen fixálva, szóval ez még halasztásra is kerülhet addig…

A játékból három (!) videót, illetve egy halom koncepciós rajzot és képet is tudunk nyújtani, szóval ez eléggé egy megaposztnak is tekinthető. Igaz, az egyik felvétel egy kamerás rögzítés, de a semminél ez is több, legalább láthatunk még több részletet a következő nehéznek ígérkező akció-RPG-ből. A Souls játékok lufija kipukkadhat még (ez már a negyedik lesz a sorozatban!), úgyhogy a From Softwarenek igyekeznie kell, hogy ne fáradjon el a sorozat.

Na, készítsünk be egy kis nassolnivalót (és természetesen egy kis hideg itókát, elvégre dögmeleg van odakinn…), az egyik videó ugyanis negyedórányi Dark Souls III-at nyújt számunkra!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu