[GC] Rainbow Six Siege: Íme a Grenzschutzgruppe 9 der Bundespolizei [VIDEO]

A Ubisoft újabb epizóddal jelentkezik a Gamescomon a Rainbow Six Siege bemutatósorozatában – ezúttal a német Grenzschutzgruppe 9 der Bundespolizei, avagy a GSG-9 került sorra. Ez a speciális egység már az 1970-es évek óta létezik, miután a müncheni olimpián az átlagos rendőrök nem voltak a helyzet magaslatán, de a GSG-9 nem katonákból áll, hanem továbbképzett rendőrökből, bár agresszivitásra és a német precízióra egyaránt nem lehet panasz a Ubisoft játékában sem, ha a GSG-9 kerül szóba.

Eddig úgy tűnik, hogy a Rainbow Six Siegenek minden esélye megvan arra, hogy egy kifejezetten korrekt és sikeres játék legyen, amely képes a Counter-Strike-kal felvenni a versenyt. Ez főleg a konzolosoknak lesz érdekes, ugyanis PlayStation 4-re és Xbox One-ra is meg fog jelenni október tizenharmadikán a Ubisoft játéka, amely amúgy az AnvilNext enginet használja: a 2012-es Assassin’s Creed III óta mindegyik ezt alkalmazza, illetve a jövőre érkező Ghost Recon Wildlands és For Honor is ezt fogja használni. Van benne potenciál, mint ahogy a Siegeben is (igaz, mintha itt IS lebutították volna a grafikát…) – talán mégis jó ötlet volt a Patriotsot törölni?


Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu