Botrány miatt változtatta meg az EA Sports az NHL 16 dobozképét

Mintha mostanában nem lenne hét sporttal kapcsolatos botrány nélkül, amely kihatna a videojátékokra: a WWE esetében Hulk Hogan miatt került módosításra az október végén érkező WWE 2K16, most pedig az EA Sports kényszerült arra, hogy az NHL 16 dobozképét módosítsa az eredetileg tervezetthez képest…

Patrick Kane, a Chicago Blackhawks egyik játékosa került törlésre a dobozképről – ezt az EA Sports a Twitteren jelentette be. „A Patrick Kane-nel kapcsolatos nyomozás miatt nem lesz az NHL 16 szóvivője, továbbá a játékkal kapcsolatos promocionális tevékenységekben sem fog részt venni, illetve a dobozképről is törlésre került.” Így kizárólag Jonathan Toews marad a képen.

ps4pro.eu-nhl-16-2

A Buffalo News hírei szerint Kane a New York államában levő Hamburg városában levő otthonába vitt fel egy fiatal nőt, akit valószínűleg megerőszakolt. Ezek után az áldozat egy helyi kórházba ment kivizsgáltatni magát, ahol a szexuális erőszakra utaló sérüléseket fedeztek fel rajta.

Amíg a nyomozás tart, addig az EA Sports inkább eltávolodik, mint ahogy ezt Tiger Woods esetében is tette. Sok a botrány mostanság, nem?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu