Uncharted 4: A Thief’s End – Megjelenési dátum, gyűjtői kiadások

A Naughty Dog végre teljes mértékben konkretizálta, hogy a PlayStation 4-exkluzív Uncharted: A Thief’s End mikor is fog megjelenni. Ez a dátum egészen pontosan 2016. március tizennyolcadika lesz. Ezt a bejelentést megspékelték két gyűjtői és egy digitális exkluzív kiadással is. (Tehát ezzel négy változatban lesz elérhető a Nathan Drake-finálé… az azért egy picit meredek.)

A legdrágább a Libertaria Collector’s Edition, amely 120 dollárba fog kerülni. Ebben egy 12 colos Nathan Drake figura lesz a Gentle Giant által, 3 multiplayer öltözék Drakenek (Drake’s Fortune, Heist Drake, Desert Drake), 2 fegyver skin (Golden Weapon, Desert Weapon), egy Henry Avery Sigil baseball sapka, illetve a Madagascar Sidekick öltözék lesz elérhető extraként a Special Editionhöz képest. A 80 dolláros Special Edition csak az alábbiakkal fog jönni: egy Alexander Iaccarino steelbook, egy keményfedelű, 48 oldalas artbook a Dark Horsetól és a Naughty Dogtól, egy Naughty Dog és egy Pirate Sigil matricacsomag, illetve egy halom pont, amit a multiplayerben elkölthetünk.

ps4pro.eu-uncharted-4

(A Special Editionből minden elérhető lesz a Libertaria Collector’s Edition kiadásban is.) De lesz egy harmadik kiadás is, a Digital Deluxe Edition 80 dollárért, amelyben a Triple Pack és két multi item lesz testreszabhatósághoz. A Triple Packban egy singleplayer kiegészítő érkezik az alapjátékhoz (a franchise történetében először), illetve két multi pakk, ami új/ritka/legendary tárgyakat nyithat meg. Ez külön is elérhető lesz, 20 dollárért.

Huhh. Lesznek itt extrák.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu