Elkezdődtek az Assassin’s Creed film munkálatai

Borderlands film, Mega Man film, Assassin’s Creed film, Grand Theft Auto dokumentumfilm – lesz mit nézni a jövőben. Ezúttal az Assassin’s Creed filmmel kapcsolatban tudtuk meg, hogy elkezdődtek a munkálatok Máltán. Már tudjuk, hogy kik fognak biztosan szerepelni a filmben: Michael Fassbenderre (X-Men: Az eljövendő múlt napjai) és Marion Cotillardra (A sötét lovag – Felemelkedés) biztosan számíthatunk. Ha hihetünk a pletykáknak, a francia Denis Ménochet is részt fog venni Templarként a filmben.

Fassbender Callum Lynchet fogja alakítani, aki az Assassinok leszármazottjaként fog a filmben résztvenni. Amint sikerül a genetikájában eltárolt emlékeket feltárni, képes lesz arra, hogy a Templarok ellen a képességeit be tudja vetni. Ebből kiindulva még ne nagyon értékeljük a filmet, mert ez csak az alapkoncepciójának egy része. Legalább tudjuk, hogy ki lesz az Assassin a filmben, ez is több a valaminél. A Ubisoft franchiseából készülő film (amely nem egy adott játék feldolgozása lesz, hanem új karaktereket fog bemutatni) 2016. december huszonegyedikén fog a mozikban megjelenni.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu