Tales from the Borderlands – Ekkor jön a finálé [VIDEO]

A negyedik Tales from the Borderlands epizód végén Rhys egy igen komoly döntés elé került. Mi lesz ennek a végkifejlete? Na, azt már láttuk, de hogyan fogunk odajutni? Ezt még nem tudjuk megválaszolni. Még nem, ugyanis az ötödik epizódot még nem tudtuk kivesézni. Legalább már tudjuk, hogy mikor kerülhet sor erre, ugyanis a Telltale végre bemondta a tutit…
…és ezúton tépjük a hajunkat is, ugyanis október huszadikán jön PlayStation 4-en és PlayStation 3-on egyaránt a The Vault of the Traveler epizód.

Ja, egy napon a Life is Strange fináléjával. (Szegény tesztelőnk, aznap biztosan nem fog a fotelből felállni!) Szóval a Telltale egy napra tette a Dontnod játékával a megjelenést, csak azért, hogy ne tudjunk mindkettőre azonnal ráugrani. Gratulálunk.
Bónusz: ingyenesen letölthető az első rész! Tessék letölteni. Ha meg már megvolt, akkor íme a trailer a fináléból. Vagy legalábbis teaser. Remélhetőleg jól összerakják a befejezést, mert mi kíváncsiak vagyunk rá.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu