Call of Duty Black Ops III – Zombi-prológ [VIDEO]

Oltári hype a Call of Duty Black Ops III körül? Oltári hype a Call of Duty Black Ops III körül: Olyannyira, hogy még a The Walking Dead hatodik évadának hivatalos szponzora is eme játék lett – nem vicc, ezt tényleg meglépte az Activision! -, úgyhogy tényleg nagyban nyomják mindenütt a Treyarch játékát. Persze magából a játékból is folyamatosan hajigálnak kifelé részleteket – most például a zombi módból, a Shadows of Evilből tették közzé a prológot.

A trailer persze a játék enginejével készült, és a főszereplőket mutatja be. Amúgy a szinkrongárda kiemelkedőnek tekinthető, ami már évek óta hagyománynak tekinthető a játékban: Jeff Goldblum, Heather Graham, Ron Perlman és Neil McDonough adták a hangukat a négy főszereplőnek, akik remekül hozzák az 1940-es évek film noir stílusú világában a karaktereket.

A játék november hatodikán érkezik PlayStation 4-re, PlayStation 3-ra, Xbox One-ra, Xbox 360-ra és PC-re – a prev-gen kiadásokban nem lesz kampánymód, amelyben akár az utolsó küldetéssel is kezdhetünk.

Web Hosting

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu