Call of Duty Black Ops III – Giant, a prémium pálya [VIDEO]

Ha esetleg még rémlene a 2008-as World at War Call of Duty felvonás, akkor onnan ismerős lehet eme pálya, ugyanis az ottani Der Riese pálya után került ez mintázásra. Viszont nem lesz olyan egyszerűen a miénk: vagy megvesszük a Season Passt, vagy a gyűjtői kiadások valamelyikére lecsapunk, hogy a birtokunkban legyen a Shadows of Evil névre hallgató idei zombimódozatnak eme pályája.

Ebből a pályából láthatunk is egy kis játékmenetet. Ha nem érződik az 1940-es évek film noir stílusa, az megérthető, elvégre itt egy pár (?) tárnyi töltény alkalmazásra kerül a videó során. A hangulat azért rendben van, csak az a kérdéses, hogy milyen lesz a játékmenet?

Még egy dolog a november 6-án PlayStation 4-re, Xbox One-ra, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és PC-re megjelenő Call of Duty Black Ops III-mal kapcsolatban: az előző generációs konzolokra érkező port a Beenoxtól és a Mercenary Technologytól nem fog sztorimódot és Season Pass-t sem tartalmazni… úgyhogy tényleg már ideje váltani!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu