Need For Speed: Megjött a launch trailer! [VIDEO]

Az Electronic Arts ezúttal egy remek zenei választással dobta meg a jövő héten (legalábbis konzolokra, mivel a PC-s portot egy lendületes rúgással 2016-ig nyomták) megjelenő Need For Speed launch trailerjét. S mégis, valahogy ez passzol hozzá, hiszen az éjszakai illegális versenyzés világába tökéletesen beilleszthetőek a gengszterek.

Így nem csoda, hogy Coolio Gangsta’s Paradise-a remekül klappol a Ghost Games játékának utolsó videója alá.
Ventura Bay már készen áll az állandó internetkapcsolatot igénylő Need For Speed rebootra, amelyben a mechanikai és optikai tuningolás is nagy szerepet kapni, miközben a rendőrök sem fognak csak úgy unalmukban kétpofára fánkot zabálni – elvégre inkább dutyiba dobnának minket.

A reputáció hatalmas szerepet kapni, azt pedig csak jó eredménnyel érhetjük el az utcán, s mivel több stílus közül is választhatunk (drifteléstől kezdve a rendőröktől való lelépésig van lehetőség bőven), rajtunk áll, miként leszünk Ventura Bay új kocsiskirálya…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu