The Walking Dead: Michonne – Hamarosan tényleg megérkezhet

Az E3 során a Telltale azért csalódást keltett. Bár bejelentették, hogy dolgoznak egy The Walking Dead projekten, de ez nem a harmadik évad, hanem egy miniszéria lesz, főszerepben a képregényből ismerhető Michionne személyével. Na ja, csakhogy a bejelentés óta szinte semmit nem hallottunk arról, hogy egyáltalán mi a helyzet ezzel. Ezidáig.

Most viszont úgy tűnik, hogy nem kizárható annak lehetősége, miszerint még az ősszel tényleg elindulhat az első epizód ebből a három részes sorozatból, főszerepben a katanázó hölggyel.
Közben viszont a Telltale kreatív kommunikációsért felelős alkalmazottja, Job J Stauffer írt egy Twitter bejegyzést. Ő már kipróbálta a játékot – szerinte a játék friss, brutális, és ami a legfontosabb, úton van, hogy hozzánk belopakodjon, készüljünk fel rá!

Nocsak, még a végén betartják a szavukat és kipakolják PS4-re és PS3-ra egyaránt az első epizódot? Meglepő húzás lenne, de várjuk akkor a részleteket. Elvégre a Game of Thronest is befejezték, szóval most lenne erre kapacitás is.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu