PES 2016: Meglepő, de free-to-play kiadást is kapni fog

A Pro Evolution Soccer a Konami szerint jóformán az egyetlen olyan franchise-a maradt, amellyel hosszabb távon találkozhatunk konzolokon. Az idei kiadás, a 2016 szeptember közepén, egy héttel a FIFA 16 előtt jelent meg, de a sürgetett megjelenés ellenére a minőség nem volt maradandó, sőt, az első Data Pack sem sokat javított a szituáción. Jogos, cserébe bejelentették, hogy az Euro 2016-ot, azaz a foci-eb-t tartalmazó extrákat ingyen megkapjuk (és ugye ebben magyar érintettség is lesz), de a Konami tovább megy egy lépéssel.

Lesz ugyanis egy free-to-play kiadás is PlayStation 4-re és PlayStation 3-ra egyaránt, mégpedig december nyolcadikától. Ebben a limitált verzióban hét csapatot kapunk meg a myClub és a Training módot, szóval valószínűleg a demóhoz hasonló tartalmakra számíthatunk.

Csak ezzel az a bökkenő, hogy a FIFÁnak sokkal nagyobb rajongótábora van, mint a PES-nek. No mindegy, aki focizni akar, idén is megtalálhatja a számítását…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu