A Rockstar már fejlesztené a Red Dead Redemption 2-t?

Újabb pletykák röppentek fel azzal kapcsolatban, miszerint a Rockstar a háttérben a Red Dead Redemption második részét fejlesztik. Igaz, ezúttal egy belsősnek is tekinthető illető, név szerint egy ex-Rockstar-alkalmazott Danny Ross írt erről a Redditen.

Azt kérdezték tőle, hogy min dolgozik éppen a Rockstar. Erre az volt a válasza, hogy Really, Dumbass Really? Two. Olvassuk össze a kezdőbetűket: RDR, illetve a two az angol 2 = RDR2? Persze ez sem hivatalos bejelentésként kezelhető, bár azon érdemes elgondolkodni, hogy a Take-Two több stúdója is dolgozik valamin, legyen az új IP, vagy egy régebbi folytatása (mint például a Mafia III), szóval sosem lehet tudni.

Bőven lenne igény rá, elvégre ha 14 milliónál több példányt sikerült értékesíteni úgy, hogy csak PS3-on és Xbox 360-on jelent meg 2010 májusában, akkor ez nem tekinthető gyenge eredménynek. Persze a Rockstar már többször is meglebbentette, hogy készül ez, készül az, de ezúttal egy, korában a fazékhoz közel levő úriember mondott valami gyanúsat.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu