Final Fantasy VII Remake – Új részleteket tudtunk meg

A Famitsu japán magazin elég sok új részletet közölt a készülőfélben levő Final Fantasy VII remake-kel kapcsolatban. Ugorjunk is fejest beléjük.

A PlayStation 4-re készülő első fejezetben Midgar biztosan ott lesz és több helyszínt is meglátogathatunk itt. Új jelenetekre is számíthatunk, amely Biggs, Wedge és Jessie köré fognak összpontosulni. Amin mi komolyabban meglepődtünk, az az online térnyerése – valamilyen formában a Square Enix játéka tartalmazni fog egy online komponenst, de még nem közöltek részleteket ezzel kapcsolatban.

A Final Fantasy VII Advent Childrennek is nagy szerepe lesz a remakeben – a színészek biztosan visszatérnek ehhez a remake-hez, amely az Unreal Engine 4-et használja majd (pont úgy, mint a Kingdom Hearts 3). SPOILEREK! Cloud nem kevés hallucinációt fog átélni, hogy ezzel is kifejezzék a karakter őrültségét – ezt kiváncsian várjuk, hogy valósítják meg. (SPOILER VÉGE) Red XIII hangja minden bizonnyal más lesz, az ATB csík és a Limit Break pedig biztosan el fog térni az eredetitől.

Nos rendben – várjuk a további új részleteket. Főleg az online rész lesz érdekes: csak nem valami fura PVP-t fognak megvalósítani?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu