A karácsonyt a Grand Theft Auto Online is megünnepli

A Rockstar nem fogja csak úgy magára hagyni a Grand Theft Auto V online szegmensét, a Grand Theft Auto Online-t a karácsonyi időszak alatt sem, ugyanis erre az időre is összehoztak néhány újdonságot. Így azok, akik két adag töltött káposzta közben GTA Onlineoznának, nem fognak unatkozni.

A játékosok lakásán megjelent egy karácsonyfa, de Los Santos kellős közepén a Legion Square is kapott egy termetes fenyőfát. Ponsonbynél felkaphatunk néhány Miikulás-kosztümöt. A Vespucci Beach maszkboltjában néhány, eme ünnephez köthető maszk szerezhető meg, de a Suburban is ünnepi pizsamákat értékesít. (Ez nem vicc!) Nem kell tartani a költekezéstől, ugyanis semmibe sem kerül ezek beszerzése.

Los Santos néhányszor biztosan hó alá fog kerülni, aminek köszönhetően egy-két hócsatában is résztvehetünk. Az Adversary Modes is kap néhány érdekes újítást.

Úgyhogy akinek PC-n, PS4-en vagy Xbox One-on van meg a Grand Theft Auto V, biztosan viszontláthatja a GTA Online Festive Surprise 2015 csomagját.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu