Öltözz Final Fantasy-be! [VIDEO]

Lehet szeretni és lehet utálni a Final Fantasy XIII trilógiáját, de valamin nem változtathatunk. A Louis Vuitton márka számunkra főleg más indokokból lett hírhedt, de külföldön ez egy neves divatmárkának tekinthető. Ezúttal egy érdekes marketingkampányba lépett ez a cég, ugyanis a Final Fantasy XIII-ból ismert Lightninggal reklámozzák új termékeiket, amelyek a tavaszi-nyári kínálat részei lesznek. Ezt a kínálatot a hír alatti második videón lehet megtekinteni.

De ami kicsit furcsa számunkra ebben a húzásban, az a játékból mintha egy az egyben átvett animációk használata. Ez a nem szakavatott szemek számára nem is lehet annyira feltűnő, de nekünk egy picit zavarónak tűnt az, ahogy a Square Enix animációi felhasználásra kerültek.

Ezzel akár mondhatnánk is, hogy mainstreammé vált a Square Enix veterán franchise-a. Remélhetőleg Big Boss nem kap majd egy Calvin Kline alsónemű-reklámot! (Igaz, ezt mondjuk abszolút ki tudnánk nézni a Konamiból az idei húzásaik után…)

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu