Idén nem lesz Assassin’s Creed? No és az új rész milyen lesz?

2009 óta láthatunk minden egyes évben – legalább! – egy Assassin’s Creed játékot megjelenni. Ekkor jött ki az AC II, azóta pedig a fő epizódok mellett spin-offok is napvilágot láttak. Igen ám, de a 2016-os év lehetséges, hogy fő AC felvonás nélkül marad. Ezt egy állítólagos Ubisoft-alkalmazott hintette el a 4chanen. Nézzük, miket közölt.

Szerinte 2016-ban nem lesz Assassin’s Creed, mivel 2017-re készülnek. Ekkor jelenne meg az Asssassin’s Creed: Empire, amely Egyiptomban fog játszódni. Ez a játék teljesen átgondolná az eddig megszokott játékelemeket, ugyanis a Witcher stílusát szeretné követni. Ló, csónakok, freeform harci rendszer, karakterfejlődés. Így tehát RPG-sedne az Assassin’s Creed. Ezt a részt a Black Flag csapata fejleszti. Így mit hozna ki ősszel a Ubisoft ehelyett? A tervek szerint állítólag a Watch Dogs második részével jelentkeznének, amely San Francisco városában játszódhat.

Mivel ezek még természetesen meg nem erősített információk, érdemes úgy is kezelni őket!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu