Republique: Nemsokára PS4-re lopakodik [VIDEO]

A Camouflaj játéka, a Republique eddig is úton volt a PlayStation 4 irányába, ám az epizodikus felbontás miatt úgy tervezték a megjelenést, hogy konzolon már kapásból a teljes csomagot kapjuk meg. Eddig nem rendelkezett konkrét megjelenési időponttal, de ezt a hiányt is kiküszöbölték.

Egy napon fog a PC-s/mobilos fináléval a boltokba kerülni a PS4-es Republique, így március huszonkettedikén fog Amerikában startolni – ha mákunk van, nem kell hónapokat várni az európai megjelenésre, hiszen eddig csak egy „később, de még a tavasz folyamán” időpontot tudunk a mi régiónkra mondani. A PS4-es verzió kiadója az Atlus lesz, 25 dolláros árral. Hope játéka egy limitált, Contraband Edition keretein belül is kapható lesz a NIS Americának köszönhetően – a 45 dolláros kiadás az oldalukról rendelhető, ebben egy soundtrack lemezt és egy 160 (!) oldalas könyvet is, amely a játék helyszínéről, Metamorphosisról regél nekünk.

És miért is vagyunk mi európaiak hátrányban ezzel a játékkal…?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu