Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter: Ekkor kezd nyomozni Holmes

Nyomozókból nem szenvedünk hiányt! Poirot mellett idén Sherlock Holmes is be fog lépni a PS4-re, hogy egy kicsit nyomozzon. A Frogwares korábban már megígérte, hogy a Bigben kiadásában valamikor tavasszal fog a The Devil’s Daughter névre hallgató új felvonás érkezni, de a mai napig nem konkretizálták a megjelenési dátumot.

A nyílt világú, okkult beütéssel érkező nyomozás május huszonhetedikén fog PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re belépni. A bejelentés mellé a dobozképet is bemutatták: ebből is látszik, hogy Holmes és Watson tényleg nem evilági rejtélyt fognak felgöngyölíteni. Legalább nem a vizeletsárga dominál ezen a borítón.

A 2014-ben megjelent legutóbbi felvonás, a Crimes & Punishments – az utolsó Focus Home által kiadott Holmes játék – szintjét megütni nem lesz könnyű, de a Frogwares most már nem fog az előző generációs konzolokra fejleszteni, így kizárt dolog, hogy ne fejlődjön audiovizuálisan „az ördög lánya”!

ps4pro-sherlock-holmes-the-devil-s-daughter

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu