Kiszivárgott az idei Call of Duty címe?!

Az angliai GamesTM magazin valószínűleg egy kiadós letolást fog kapni az Activisiontől, ugyanis olyan információkat közölhettek le, amelyek talán le is buktathatták már az idei Call of Duty felvonást. Hoppá, valaki itt durván elszólhatta magát az Infinity Ward játékával kapcsolatban.

A GamesTM-ben a „2016 legjobban várt játékai” listában bukkant fel egy bizonyos Call of Duty játék, név szerint a Ghosts 2! Nocsak… úgy tűnik akkor, hogy a 2013-ban megjelent Ghosts megkapja a folytatást és nem egy Modern Warfare részre (szám szerint a negyedikre) számíthatunk az őszi játékzuhatagban, hiszen novemberben fog érkezni…

Az Activision most nagy pácban van, mert így ha várnak még a hivatalos bejelentés időpontjáig, addigra már mindenki tudni fog a játékról, így nem lesz akkora érdeklődés a Ghosts 2 iránt. Ráadásul a Battlefield 5-ről is láthattunk egy olyan listázást, amely szerint az első világháborúban játszódna a DICE shootere.

Érdekes a helyzet: ha a GamesTM idő előtt köpött a CoD-ról, akkor az EA-nak is lépnie kell nemsokára.

ps4pro-call-of-duty-ghost

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu