Nem fog standot állítani az Activision az E3-on!

Hiába tekinthetjük az Activisiont az egyik legnagyobb játékkiadónak, az Electronic Entertainment Expon idén nem fognak saját standot bérelni! Az E3-ra tehát nem fognak teljes erővel támadni, ami egy ekkora cégtől váratlan lépésnek tekinthető.

Scott Lowe, az Activision kommunikációs menedzsere közölte, hogy nem fog „standolni” a cég, de nem jelenti ezt azt, hogy távolmaradnának, ugyanis az idei Call of Duty-t (amelyet az Infinity Ward fejleszt és a GamesTM információi szerint Ghosts 2-nek fognak hívni) a PlayStation E3-as konferenciáján tuti mutatni fogják, hiszen tavaly óta a Sony és az Activision kebelbarátok lettek és a PS4-re jönnek először a Black Ops III DLC-i, ami eddig az Xbox platformok előnye volt.

Érdekes, hogy az Electronic Arts is hasonló lépésre határozta el magát. 2007-ben volt az, amikor az E3 sajtó-only eseménnyé alakult, lehet, hogy megint efelé tartanánk? Nemsokára meglátjuk.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu