Erről a két franchise-ról sem gondoltuk volna, hogy egyesülnek! [VIDEO]

Ezt a párosítást mi magunk sem sejtettük, hogy bekövetkezhet! Ennek ellenére a Techland és a Psyonix alaposan megcáfolt bennünket. A két fejlesztőcég játékai, a Dying Light: The Following és a Rocket League (amely a megjelenése óta már Xbox One-on is nagy sikernek örvend) próbál együttesen támadni.

A Dying Light producere, Tymon Smektala bevallotta, hogy a techlandesek is nagyon szeretik a Rocket League-et és emiatt döntöttek úgy, hogy miért nem próbálkoznak valami cross-promócióval a Psyonix-szal együtt. Ennek már meg is született az eredménye.

Ha birtokunkban van a Dying Light: The Following, akkor egy egyedi, Rocket League-témájú festést szerezhetünk be teljesen ingyen. Ehhez csak annyit kell tennünk, hogy látogassunk el a Dying Light Docket oldalára, majd írjuk be a LightMyRocket kódot. Ennyi az egész!

Milyen durva lenne, ha a hamarosan kosárlaba-modot kapó Rocket League is „elzombisodna”? Zombikat kerülgetvén kellene „gólt” rúgni kocsijainkkal…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu