Rege a csodaszarvasról a Grand Theft Auto V-ben

A Grand Theft Auto V-ben lehetnek keményebb ellenfelek is, főleg akkor, ha online kezdünk játszani. Most viszont egy, első látásra teljesen ártatlannak tűnő, de mégis felettébb veszélyes karakter lépett a színpadra és már nem kevés káoszt okozott!

Brian Watanabe alkotása nem más, mint egy sebezhetetlen, teleportáló (!) szarvas! Alig néhány nap alatt egy bandaháborúba keveredett, elfoglalt egy katonai bázist és a rendőrség sem tudta rabul ejteni az istent játszó állatot. Ezt Watanabe Twitchen keresztül közvetíti is itt.

Miként valósította meg a legyőzhetetlen állatot? Egy módosított GTA V-öt használ ehhez úgy, hogy a játékost átfaragta egy szarvasra – Watanabe bevallása szerint a legnehezebb dolog csak az volt, hogy rávegye magát a játék módosítására azon kívül, hogy képes legyen 12-14 órán keresztül futtatni a játékot kiakadás/kilépés nélkül.

A szarvast hiába ütötték el kamionok, hiába lőttek tankok rá, hiába verték össze és hiába lőtték szét, senki sem képes kárt okozni benne. Mégis komikus és népszerű lett, nem egyszer kétszázezren is nézték a szarvas kalandjait.

San Andreas Deer Cam: offline footage from Brent Watanabe on Vimeo.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu