Druckmann: Másfél éve nem haladunk a The Last of Us filmmel!

Naughty Dog. Miközben ők ezerrel hypeolják az Uncharted 4: A Thief’s Endet (amitől mi inkább elkanyarodunk a megjelenésig), a The Last of Usról is szót kell ejtenünk. Ezt Neil Druckmann, a TLoU rendezője is jól tudja.

Az IGN-nek Druckmann azt mondta, hogy bár a The Last of Us film forgatókönyvét már elolvasták, azóta semmiféle munkálat nem történt a projekten. Már másfél éve megálltak, úgyhogy egy kis fejlesztési pokolba kerültek vele. (Hát még az Uncharted filmmel! Na, arról ne is beszéljünk inkább!) Már tudjuk a filmről, hogy nem fogja teljes egészében a játék történetét követni, de a hangulatát át fogja annak venni. Rendező? Fogalmunk sincs. Producer? A pletykák szerint a Pókember-veterán Sam Raimi lehet. Ellie szerepére a Trónok Harcából ismert Maisie Williams pályázhat a legnagyobb eséllyel.

A The Last of Us második részéről is beszélt Druckmann: amint befejezik az Uncharted 4 DLC-s munkálatokat, megnézik, hogy miként állnak a The Last of Us prototípusokkal és akár el is kezdhetik a komolyabb fejlesztést a folytatáson.

Remélhetőleg nem fog a kukába kerülni egyik Naughty Dogfilm sem.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu