Figyelem! PSN karbantartás várható!

A PlayStation Network nemsokára újra lekapcsolásra kerül egy kis időre, ugyanis a Sony bejelentette: újabb karbantartást hajtanak végre a hálózatukon. Már azt is közölték, hogy pontosan mikor is válik elérhetetlenné a PSN.

Kedden, tehát április tizenkilencedikén reggel 6 óra 30 és 8 óra 30 perc között lesz a PlayStation 4-en, a PlayStation 3-on és a PlayStation Vita-n egyaránt lekapcsolva a PS Network. A fiókkezelés, a PlayStation Store és a PlayStation Video szolgáltatások ebben a kis időszakban nem fognak működni, úgyhogy aki vásárolni szeretne, tegye meg előtte.

Érdekes, hogy ennek ellenére online játszhatunk – ha valaki ilyen korán tenné meg, csak lépjen be a karbantartás kezdete előtt, így nem fog gondokba ütközni. Igaz, inkább aludni lenne ilyenkor érdemes, nem?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu