CoD Infinite Warfare: túl sok volt a dislike, az Activision főnöke reagált!

A Call of Duty Infinite Warfare hivatalos bejelentése óta a YouTube-on elég komoly mértékben emelkedik a dislikeok száma a hivatalos trailer értékelésén. A hír írásának pillanatában 9.034.701 megtekintés van, erre 195.728 like és 421.151 dislike érkezett. Igen, majdnem fél millió!!! (Ez többnyire azért van, mert a szintén bejelentett Modern Warfare remastert külön nem értékesítik, így minimum 24-25 ezer forintot kellene perkálni érte, igaz, így az Infinite Warfare-t is megkapnánk.)

A masszív kritikára már az Activision vezérigazgatója, Eric Hirshbergnek is reagálnia kellett. Csak a lényegesebb részeket idéznénk: „Tudjuk, hogy a közösségben vannak olyanok, akik a régebbi játékmenetet preferálják. Ezért készül a Modern Warfare Remastered – viszont milliók várnak új, innovatív élményt, és az Infinite Warfare-re pontosan ezt fogja nyújtani. Idén lehetőségünk adódott mindkét csoport igényeit kiszolgálni. Az előrendelések száma jó rajtot vett, az IW traileren az egy likera jutó megtekintés száma is jó. Láttunk már hasonlót: a Black Ops 2 vitte először a jövőbe a franchise-ot, és azon a bemutató traileren volt a legtöbb dislike, mégis a legsikeresebb játék lett. A franchise most a legerősebb, ha nem vettünk volna kreativitásra vonatkozó kockázatokat, nem tartanánk itt.”

Majd meglátjuk, hogy az Infinite Warfare is sikeres lesz-e – megjelenés november negyedikén PS4-re, X1-re és PC-re. Nem, nincs prev-gen kiadás már.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu