Egy játékos megvalósította a lehetetlent! [VIDEO]

Nincs lehetetlen! Még akkor is, ha a fejlesztők saját bevallásuk szerint sem teljesítették azt, amit a játékukba implementáltak. Ezt egy játékos egy nagy lendülettel megcáfolta, mert neki sikerült a kihívást teljesítenie.

Zero Master fogta a DOOM-ot, és végigvitte a Nightmare módot halál nélkül. Tehát az utolsó előtti nehézségi szintet egyetlen élettel teljesítette. Ez még rendben is van, de ő továbbment egy lépéssel: az Ultra Nightmare nehézségi szintet, amit még az id Software is már-már lehetetlennek titulált, végigjátszotta. Ez egy permadeath mód: ha meghalunk, az egész játékot tessék elölről kezdeni! Zero Master május tizenötödikén, tehát úgy kemény kettő nappal (!!!) a megjelenés után már végig is tolta a legnehezebb szinten. Elképesztő.

A kicsivel több, mint négy és háromnegyed órás videót (!) a hír alatt lehet megtekinteni. A szürke koponyák jelzik a videóban Zero Master korábbi halálainak helyszínét.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu