Dobsz egy hátast, ha meglátod, mit fejleszt a Ready at Dawn a The Order 1886 után! [VIDEO]

A The Order 1886 után merőben más játékkal jelentkezik a Ready at Dawn.Nem éppen olyan játék ez, amire számítottunk!

A De-Formers egy multiplayer arena brawler lesz, amely multiplatform fejlesztés, így a PlayStation 4 mellett a PC és az Xbox One sem fog kimaradni belőle. Kirby-szerű színes figurákkal, a Formokkal eshetünk maximum nyolcan egymásnak – olyan, mintha egy családbarát Twisted Metal/Super Smash Bros. keverék lenne. A legyőzöttek „tribet” hagynak maguk után, ezzel növelhetjük saját méretünket, tölthetjük fel energiánkat és lőszert is így szerezhetünk.

A De-Formersen már a The Order befejezése után elkezdtek a Ready at Dawnnál dolgozni, és ez lesz a GameStop által létrehozott GameTrust második kiadott játéka. Hogy mikor érkezik, még nem tudjuk. Feltehetőleg az őszi időszakban érkeznek a Formok, hogy formálni próbálják ízlésünket.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu