A Rockstar újra előveheti az „Ügynök-aktákat”

Egyszer volt, hol nem volt, most talán újra lehet, mi az? Az Agent.

Emlékszünk még egyáltalán az Agentre? Ezt a játékot a Rockstar nem kevesebb, mint HÉT ÉVE (!) jelentette be az E3-on! A PlayStation 3-exkluzív azóta sem látott napvilágot, pedig kíváncsiak lettünk volna arra, hogy milyen is lenne a hidegháborúban egy ügynök lenni. A Rockstar végül 2013-ban megújította a levédetést, de ez még mindig nem jelentett semmit.

Igen ám, de a Rockstar már megint levédette az USPTO-nál az Agent elnevezést. Azért a sok Grand Theft Auto-pénztől csak nem hülyültek meg, feleslegesen meg minek védetnék le a nevet megint? Valamivel biztosan készülnek, úgyhogy mikor máskor, ha nem az E3-on kerülhet feltámasztásra az Agent?

Talán a Sony E3-as konferenciáján láthatjuk is a játékot újdonsült formájában PlayStation 4-exkluzívként?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu