Red Dead Redemption bejelentés előtt áll a Rockstar?

A Rockstar weboldala már megint a Red Dead Redemption-pletykákra ad joggal okot.

A lenti képeken lehet látni, hogy a Rockstar weboldalon a „Red Dead„-re történő keresés négy eredmény hozott ki: a Red Dead Revolver mellett a Redemption és annak az Undead Nightmareje után egy üres, placeholder találatot is kidobott. Azóta ezt lepucolták a rockstarosok, de ez már egyre gyanúsabbnak kezd tűnni. Tehát az oldalt már megszerkesztették úgy, hogy egy újabb találatot dobjon a keresőmotor, csak még mindig nincsen erre hivatkozás, ami pár percnyi munka sincsen, hogy a forráskódban kijavításra kerüljön.

Az E3 előtt órákkal már tényleg nincsen erre magyarázat: a Rockstar készül egy bejelentéssel. Most már inkább az a kérdés, hogy melyik konferencián kerül bemutatásra az új Red Dead Redemption, nem pedig az, hogy a Rockstar bemondja-e, hogy készül. Sony? Microsoft? Nemsokára megtudjuk.

ps4pro-red-dead-redemption-3

ps4pro-red-dead-redemption-4

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu