[E3 2016] Az extrém sportokba ugrik fejest a STEEP [VIDEO]

Váratlan bejelentéssel élt a Ubisoft az E3-as konferenciáján.

A STEEP egy extrém sportokra építő nyílt világú játék lesz, amelyben az Alpokat és Alaszkát is bejárhatjuk. Siklóernyőzés, snowboardozás, és persze a wingsuit. Természetsen itt is a közösségi játékra épít a francia cég, úgyhogy erre a játékra is úgy gyúrtak rá, hogy másokkal jobb, mint egyedül. A fejlesztő kiléte is érdekes, ugyanis a Ubisoft Annecy-től származik többek között a Spilnter Cell: Pandora Tomorrow, a Chaos Theory és a Double Agent multiplayer szekciója, de az Assassin’s Creed: Brotherhood, Revelations, III és IV többjátékos része is náluk készült.

A játék, amellyel az E3-as konferencia záródott, már dátumot is kapott, ugyanis a STEEP decemberben érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu