FRISSÍTÉS – Ki a jobb a Battlefrontban, Lando, vagy Dengar? [VIDEO]

FRISSÍTÉS: Egy kis ízelítőt kaptunk a második fizetős Star Wars Battlefrontból, a Bespinből, amely a mai nap jelent meg azoknak, akik rendelkeznek a Season Passal. Mindenki másnak még két hetet kell várniuk arra, hogy a Bespinnel érkező Lando Calrissian és Dengar bőrébe bújjanak. Addig is íme egy részlet kettejük küzdelméből.

EREDETI: Cloud City, Lando Calrissian – készen állunk a következő Star Wars Battlefront DLC-re?

Ha már birtokunkban van a DICE játékához a Season Pass, akkor huszonegyedikétől már neki is ülhetünk a Bespin névre hallgató második nagyobb fizetős DLC-re (az első az Outer Rim volt). Akiknek ilyenje nincs, két hetet várnia kell: a többieknek július ötödikétől válik elérhetővé a pakk.

Nem csak Cloud City helyszínével és Lando karakterével bővül a stáb, ugyanis Dengar is belép a csatába, de két új fegyver (egy blaster és egy mesterlövészpuska – nevük X-8 és EE-4) is biztosan ott figyel majd a DLC-ben. Valami új játékmódra és kártyákra is számíthatunk.

A Csillagok Háborúja természetesen továbbfolytatódik a Battlefront 2-ben, amely 2017 végére datálható, de az még messze van.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu