PlayStation Plus: rövidesen pár napra ingyenes! [VIDEO]

A Sony nemsokára néhány ingyenes nappal próbál több Plus-előfizetőre szert tenni.

A Sony Interactive Entertainment kötelezővé teszi (a free-to-play játékok kivételével!), hogy a PlayStation 4-en történő multiplayerhez rendelkezzünk egy élő PlayStation Plus előfizetéssel, ami havonta néhány ingyen játékkal is gazdagíthatja kínálatunkat. Ezúttal egy ingyenes hétvégére készülhetünk, hiszen június huszonnegyedikén délelőtt 11-től június huszonhetedikén délelőtt 11-ig korlátlanul játszhatunk online Plus előfizetés nélkül is. Figyelem, az ingyen hétvége során a többi Plus-szolgáltatás, mint pl. a az ingyenes játékok, a 10 gigabyte cloud tárhely és a Plusosok számára fenntartott leárazások nem lesznek elérhetőek „Plus-mentesen”!

Talán célszerűbb lehetne a Sony-nak inkább arra koncentrálnia, hogy igazán ütős címeket szolgáltasson a havi ingyenes játékok kínálatában, mert mostanában ebben nem nagyon tudnak maradandót felmutatni a japánok – kivéve az NBA2K16-ot persze.

Az ingyenes hétvége jelenleg Európára van csak bejelentve – az ázsiai és észak-amerikai régióval kapcsolatban még nincsen információnk a hétvégéről. Amint lesz, frissítjük írásunkat.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu