FRISSÍTVE – King of Fighters XIV: Mexikói mustra [VIDEO]

FRISSÍTVE: Az SNK folytatja a karakterek bemutatását – most a mexikói csapaton van a sor.

A sorozat 9. része (eddig a dél-amerikai, Official Invitation, Villains, Kim, Art of Fighting, Fatal Fury, Yagami és japán csapatok kerültek terítékre) a már megszokott három karakteres bemutatónak tekinthető. King of Dinosaurs (igen, EZ a neve az egyik szereplőnek!) egy profi bírkózó egy dínóköntösben, aki harap, karmol, és oda-vissza hajigálja ellenfeleit; Angel korábban a NESTS egyik bérgyilkosa volt, a szuperképességeit pedig a Muay Thai stílusban „prezentálja”; míg Ramon egy luchador, aki King of Dinosaurs jobbkeze.

Érdekes lesz látni őket is az augusztus huszonhatodikán, PlayStation 4-exkluzívként érkező King of Fighters XIV-ben.

EREDETI: Az SNK újabb videót tett közzé az augusztus végén érkező The King of Fighters új részéből. Ebben a dél-amerikai csapatot láthatjuk egy rövid bemutatóban. Három karaktert láthatunk ezúttal is: Bandeiras Hattori egy brazil ninja, aki a brazil ninjutsut műveli, Zarina a capoeira küzdőstílusban jártas, míg Nelson félkarú boxoló… vagy legalábbis az egyik karja egy kibernatikus műkar. (Attól még nem lesz Big Boss!)

A játék augusztus huszonhatodikán érkezik PlayStation 4-re Európában a Deep Silver kiadásában.

A Team Official Invitation kerül ezúttal a középpontba, így három újabb karaktert láthatunk részletesebben működésben.

Az SNK, akik a közelmúltban vették fel újra a régi nevüket, talán jó úton vannak, hogy a hírnevük újra úgy ragyogjon, mint két évtizede. A három karakter, akiket a videóban láthatunk, Sylvie, Kukri és Mian. Sylvie korábban a NESTS egyik tagja volt, módosított teste elektromos támadásokat is lehetővé tesz számára. Kukri homokos. Nem, nem olyan értelemben; szó szerint homokot vet be támadásai közepette. Mian pedig mintha egy kínai operából lépett volna ki. A három karakter tehát eléggé változatos élményt nyújthat a nyár végén.

A King of Fighters XIV-et az európai régióban a Deep Silver fogja kiadni augusztus huszonhatodikán kizárólag PlayStation 4-re. Ezzel talán bőven tudjuk tölteni az időt (hiszen ötven karaktert ígért az SNK, azért az nem kevés), amíg a Tekken 7-et kihozza a Bandai Namco, nem?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu