The Walking Dead: új infók a Comic-Conról

A Telltale több újdonságot is közölt a nemsokára elstartoló The Walking Dead harmadik évadjáról.

Kapásból azzal kezdenénk, hogy a poszter, ami a hír alatt látható, egy remek tisztelgés az első évad előtt – igaz, itt Clementine már nem áll Lee védelmében, hanem egy Javier névre hallgató új szereplő mellett láthatjuk. Mind a két karakter játszható lesz, de nem egyszerre. A Telltale szerint még a nyár során lehetőségünk lesz ebből a limitált gyártású poszterből szerezni egyet.

A harmadik évad abban is újít, hogy bár folytatja az előző két szezon történéseit (vajon a második végén meglépett döntésünk mekkora hatással lesz a rajtra?), az új játékosoknak lehetősége lesz gyorsan átlátni, hogy mi is történt idáig. Egy másik visszatérő karakter is lesz AJ személyében – ő lenne Rebecca fia, talán még emlékszünk arra a babára a második évad végéről.

Alig várjuk már az őszi rajtot: eddig is a The Walking Dead volt a Telltale zászlóshajója, ezt illene folytatniuk a harmadik szezonnal is.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu