FRISSÍTVE – PlayStation 4 Slim: már ki is derült az ár?!

FRISSÍTVE: Az angol CEX bolthálózat idő előtt bejelenthette a PlayStation 4 Slim árazását.

A site szerint 380 angol fontot kérnének az 500 gigabyte-os, kisebb PS4-ért. Ez 444 euró, ami több, mint ami az alap modell induló ára volt (349 font/399 euró!). Emiatt nem érdemes még komolyan venni a CEX árazását. Túl magasnak tűnik ez az ár, még akkor is, ha ez az 1 TB-s modell árcímkéjén köszönne vissza ránk…

EREDETI: A játékokban nem válogatóknak is kedvezhet a kisebbre faragott PlayStation konzol.

Talán ez lesz az utolsó alkalom, hogy beszámolunk a PS4 Slimről a szeptember hetedikére feltételezhető bejelentés előtt, hiszen már jóformán mindent láttunk vele kapcsolatban, kezdve a kinézettől egy unboxingon át a megerősítéshez, miszerint valós a konzol, hiszen bekapcsolásra is került.

Shortman82, akinél először bukkant fel – kissé érthetetlen módon – a PlayStation 4 Slim kiadása, a kézikönyvben talált egy érdekességet. Szerinte két Slim változat jöhet, hiszen két kódnevet talált: CUH-2016A, illetve CUH-2016B-HMC. Az A lesz feltehetőleg az alap modell az 500 gigabyte-os winchesterrel, és a B típus lehet az 1 TB-s tárhellyel érkező PlayStation 4.

A Sony amúgy elég erősen törli az ezzel kapcsolatos videókat (még a ZRZ-féle unboxingot is lepucolták YouTube-ról) – na még csak az kéne, hogy a NEO is így kiszivárogjon…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu